SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idala Idrottsförening
2021/22 i Idala parkour

Medlemskap

Du är mer än välkommen till våra träningar och känner du, efter att ha provat på två gånger, att detta är något just för dig så måste du bli medlem. Det ordnas genom en anmälningsblankett som skall fyllas i och skickas via mail till oss. Det är viktigt att denna blankett även används när deltagare skall testa Parkour. Då noterar ni i "Övrigt boxen". Är man medlem kan man även träna i Lund, Sandby, Kävlinge och Arlöv- Åkarp i mån av plats. 

I Lund har Värpinge IF basketverksamhet och fotboll samt Zumba med. 


Avgift
Vänligen sätt in avgiften på Idala IF´s bankgironummer och ange namn, personnummer (10 siffror) samt PK. Det är väldigt viktigt att ni snabbt betalar in medlemsavgiften så att vi kan ha rätt uppgifter till försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme. Betalning enligt nedan.


Parkour
Födda 2005-2010                600 SEK per termin
Födda 2011-2012                500 SEK per termin
Födda 2013-2015                400 SEK per terminSom deltagare i Idalas parkour går det bra att träna även i vår verksamhet i Södra Sandby, Lund, Burlöv och Kävlinge vid mån av plats samt att 
en anmälan behöver göras till resp förening. 

Familjeavgift: 2500 SEK per skolår. 
Stödavgift: 100 SEK per skolår (ange namn, personnummer på inbetalningen) 

Alla kan prova på 2 ggr gratis efter plats i önskad grupp - anmälan görs på hemsidan. 

Vi skriver ut medlemskort och friskvårdsintyg till samtliga deltagare som efterlyser det. Vi är dock inte momsbefriade vilket innebär att vi inte redovisar moms på kvittot. Vid återbetalning tar vi ut en administrativ avgift på 50 SEK på inbetald avgift. 

Betalning kan göras direkt till bg 741-9047 - skriv namn och personnummer i meddelande rutan. 


Familjeavgift: 2300 SEK per skolår. 
Stödavgift: 100 SEK per skolår (ange namn, personnummer på inbetalningen)
 

Betalningens gironummer

Idala IF: 741-9047

Effektiv information
För att få information så effektivt som möjligt ber vi er att följa oss via 
Facebook eller Twitter.